
Любчики, вам сюди, бо одеське застілля – то така велика радість! По-перше, тут раки. Багато-багато раків. І куди тим лобстерам до цих делікатесів? Запечені з вершками, смажені в гострому соусі або ж варені в молоці, з локшиною та з рисом, в відерцях та казанках. Червоні, мов ружі в саду тьоті Цилі, смачні, мов любов.
Свіжа рибка та добра юшка. Шкара з луфаря, юшка з гострим саламуром. Шаланди кефалі, акваріуми з херсонськими устричками та одеськими мідіями, глосик, сарган, кефаль, барабуля… Видів 10-15 свіжої чорноморської риби.
Одеська закусь, салатики «як у мами» та бессарабські м’ясні страви – то є смак!
Замовляйте все це на першому поверсі – в «інтелігентному півбарі» або ж на другому – в одеському ресторані.
Добре їжте та добре пийте, і лише з добрими людьми – і буде вам щастя!
0 отзывов