
Як ми працюємо над розвитком нової української кухні? Досліджуємо аутентичні рецепти, застосовуємо сучасні технології (в тому числі – техніки, притаманні для молекулярної кухні), обираємо найкращі локальні продукти та створюємо страви, які дарують новий гастрономічний досвід.
Щосезону вирушаємо в експедиції, подорожуємо фермами та відкриваємо для себе нові смаки.
Щосезону створюємо дегустаційні сети, які репрезентують наше бачення сучасної української гастрономії.
2013 рік — створення “Канапи”
2015 рік — шеф-кухар “Канапи” Ярослав Артюх потрапляє до регіонального фіналу San Pellegrino Young Chef
2016 рік — “Канапа” отримує премію “Сіль”, як “Найкращий ресторан української кухні”, Kyiv Tourism Awards та низку інших нагород
2017 рік — ресторан “Канапа” відкривається у Варшаві.
2019 рік — ресторан “Канапа” відкривається у Львові.
0 отзывов