Войти на сайт

Войди на сайт, используя одну из соцсетей:

×
Ты уже голосовал за этот комментарий
Наверх

Кафе «Чачаварня»

7.0

Достойно внимания

График работы

Пн-Чт:с 12:00 до последнего клиента
Пт-Сб:с 12:00 до 2:00
Вс:с 11:00 до последнего клиента

Сейчас открыто

Сайт

Телефон

xxx xxx-41-31 Показать

Грузинської кухні забагато не буває. Особливо, якщо у самому закладі готують справжню чачу. Так, головною особливістю закладу є не відкритий мангал або безкінечний вибір грузинського вина, головною місциною є два великі самогонні апарати. Тут гонять класичну домашню чачу і з нею потрібно бути досить обережним, адже інколи її міцність досягає 70 градусів. Класична, фруктова, на травах або цитрусова – оберете фаворита після дегустації. А продегустувати доведеться, адже чачею пригощають у спеціальних ріжках, що поставити на стіл на випивши просто не можливо. Домашню чачу доповнюють страви національної кухні, смажене м’ясо на відкритому вогні, простора атмосфера, що дозволяє усамітнитися.

Чача - такий же зразок грузинської культури, як і знамениті марки грузинського вина або страви національної кухні, або грузинське застілля. Попри те, що чача - напій древній, первинним, звичайно ж, було вино, оскільки чача, що відноситься до класу виноградних бренді, переганяється з матеріалу, що залишився від тиску виноградних грон на вино, і з мезги винограду: шкірки, м'якоті, соку, насіння, гребенів і самої грона винограду. Іноді до чачі зараховують і міцні напої, вихідним матеріалом для яких послужили фрукти - мандарини, апельсини, хурма, інжир, тута (шовковиця), алича, кизил та інші.

0 отзывов

Твоя оценка: