
График работы
Пн-Чт: | с 12:00 до последнего клиента |
Пт-Сб: | с 12:00 до 2:00 |
Вс: | с 11:00 до последнего клиента |
Сейчас открыто
Сайт
Телефон
Грузинської кухні забагато не буває. Особливо, якщо у самому закладі готують справжню чачу. Так, головною особливістю закладу є не відкритий мангал або безкінечний вибір грузинського вина, головною місциною є два великі самогонні апарати. Тут гонять класичну домашню чачу і з нею потрібно бути досить обережним, адже інколи її міцність досягає 70 градусів. Класична, фруктова, на травах або цитрусова – оберете фаворита після дегустації. А продегустувати доведеться, адже чачею пригощають у спеціальних ріжках, що поставити на стіл на випивши просто не можливо. Домашню чачу доповнюють страви національної кухні, смажене м’ясо на відкритому вогні, простора атмосфера, що дозволяє усамітнитися.
Чача - такий же зразок грузинської культури, як і знамениті марки грузинського вина або страви національної кухні, або грузинське застілля. Попри те, що чача - напій древній, первинним, звичайно ж, було вино, оскільки чача, що відноситься до класу виноградних бренді, переганяється з матеріалу, що залишився від тиску виноградних грон на вино, і з мезги винограду: шкірки, м'якоті, соку, насіння, гребенів і самої грона винограду. Іноді до чачі зараховують і міцні напої, вихідним матеріалом для яких послужили фрукти - мандарини, апельсини, хурма, інжир, тута (шовковиця), алича, кизил та інші.
0 отзывов